Oktoberfest in München bezoeken: nuttige tips!

Aan het einde van september en het begin van oktober staat München ieder jaar helemaal in het teken van het Oktoberfest. Voor veel Nederlanders is het Oktoberfest iets waar ze ooit bij willen zijn geweest. Het is echt een leuke ervaring, ook als je niet zo van bier drinken houdt. De vele eetkraampjes en grote aantallen van mensen maken het Oktoberfest ieder jaar onvergetelijk.

Tip: ben je op zoek naar passende kleding? Lederhosenwinkel.nl heeft alle kleding die je zoekt voor het Oktoberfest!

Slaap op de camping en neem oordoppen mee

Om het Oktoberfest een waar succes te maken, kun je het beste de volgende tips opvolgen. Ten eerste kun je het beste op de camping slapen. De prijzen van hotels zijn in deze periode vaak erg hoog. Ben je vroeg met boeken, dan kun je op de camping vaak nog een mooi plekje vinden. Verwacht alleen niet dat je uitgebreide staanplaatsen tot je beschikking hebt. Het mooie van de camping is dat er altijd een feestje wordt gehouden. Je hoeft je dus niet te vervelen, want je kunt de gezelligheid altijd opzoeken. Ben je wel van plan om tijdens je weekend even tot rust te komen op een bepaald moment, dan kun je maar beter een paar oordoppen meenemen. Zo kom je ergens toch nog aan je nachtrust toe. 

Reserveer op tijd en ga doordeweeks naar het feest

Ben je toch van plan om in een hotel te slapen, omdat de camping niet zo voor jou is, dan kun je een hotel, maar beter een half jaar van tevoren gaan boeken. Dit is de enige manier om een hotelkamer te kunnen krijgen die ook nog eens betaalbaar is. 

De laatste tip die we kunnen meegeven is om gedurende de week naar het Oktoberfest te gaan. Wil je op stedentrip naar München? De weekenden zijn erg druk. Ook doordeweeks kun je gezellig feestvieren. Om de extreme drukte te voorkomen kun je dan beter op een dag in de week gaan. Lederhosenwinkel.nl heeft alle kleding die je zoekt voor het Oktoberfest!