Actieve vakantie in de Belgische Ardennen

Camping Polleur is een leuke familiecamping in de Belgische Ardennen. Op deze camping boek je niet alleen jouw verblijf, maar kun je ook nog allerlei leuke activiteiten ondernemen.

Verschillende accommodaties

Bij camping Polleur is het natuurlijk mogelijk om in een tent te verblijven, maar je kunt ook kiezen voor een andere accommodatie. Camping Polleur heeft verschillende stacaravans welke voor geschrikt zijn voor vier tot zes personen. Met de camper kun je ook terecht op deze camping, er zijn verschillende camperplaatsen te boeken. Daarnaast kun je voor je verblijf ook kiezen uit een cottage, cabane, appartement of het landhuis. Wil je met een grote groep op vakantie? Het landhuis heeft tien slaapkamers en is geschrikt voor 28 personen.

Mountainbiken in de Ardennen

Voor mountainbike liefhebbers is dit een geweldig gebied om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende mountainbike tochten. Downhill mountainbiken is voor echte snelheidsduivels. Gaat dit iets te snel voor jou? Je kunt ook kiezen voor Dirt Track mountainbiken en Offroad mountainbiken. Wanneer je zelf niet in het bezit bent van een mountainbike kun je deze huren bij Survival Life.

Andere leuke outdoor activiteiten

Naast mountainbiken kun je bij Survival Life ook voor een aantal andere outdoor activiteiten kiezen. Vind je het leuker om te klimmen, dan kun je onder andere uit de volgende activiteiten kiezen: klimmen en abseilen, High Ropes Parcours, River Ropes Parcours, klimtoren en speleologie. Ook kun je bij Survival Life kiezen voor een aantal activiteiten die ook geschrikt zijn voor een gezin met kleine kinderen, zo kun je kiezen voor de adventure walk of een GPS tocht.

Combineer je verblijf op camping Polleur met de leuke activiteiten van Survival Life en geniet op die manier van een geweldige actieve vakantie.