Moraira, Parel van de Costa Blanca! 

Moraira Costa blanca

Op vakantie naar Moraira!

Moraira wordt al vele jaren de ‘parel van de Costa Blanca’  genoemd. Het is een gezellig oud vissers dorpje aan de kust, te vinden tussen de grote steden zoals Alicante en Valencia. Moraira biedt alle ingrediënten voor een heerlijke ontspannen vakantie met leuk publiek!  De omgeving heeft veel te bieden, er zijn vele pret,-dieren en attractieparken, steden en stranden langs de kust en ook het binnenland is heerlijk voor een dagje uit! Denk aan de bloeiende amandelbomen in het voorjaar, de sinaasappelvelden en berggroepen. In de bergen zijn veel authentieke Spaanse restaurantjes waar u voor €15 al heerlijk kunt lunchen, inclusief wijn!

Meer informatie over de markten en activiteiten op Moraira?

Vraag bij www.costablanca-vakantiewoning.com naar de beste adresjes! Er zijn vele markten en activiteiten in de hele omgeving, het hele jaar door, voor jong en oud! Bent u al eens bij zomer feesten in Juni en Juli geweest? Met spectaculaire vuurwerkshow en optocht?

Er zijn een paar kleine hotels in Moraira. De meesten mensen boeken een vakantiehuis voor hun verblijf. Een prachtige villa met prive zwembad of een bungalow met een gedeeld zwembad en toezicht!  Voor ieder wat wils om te genieten van het prachtige Moraira en omgeving.