De 5 leukste high tea locaties in Eindhoven

De high tea is al vele jaren een ultiem uitje. Lekker genieten van hete thee en een toren aan lekkernijen. Wie kan daar nu niet blij van worden? Wil je een lekkere high tea in Eindhoven ervaren? Dan heb je daar heel veel mogelijkheden voor. Om je op weg te helpen vind je hier de vijf leukste locaties op een rij.

1. Berlage

Een goede high tea in de buurt van Eindhoven centrum kan je vinden in Berlage. Het belangrijkste pluspunt van deze zaak is dat het lekker luxe en verzorgd is. Dat betekent dus ook dat je zelf nergens aan hoeft te denken. Alles wat je maar wensen kan is hier goed verzorgd. De hoge kwaliteit maakt het een echte must voor iedereen die van high tea houdt.

2. Yoghurt Barn

Een andere bekende plek voor high tea in de stad is de Yoghurt Barn. Vooral de hapjes genieten hier een goede reputatie. Vergis je niet, want de hapjes zijn minstens zo belangrijk als de pot thee zelf is. Belangrijk om te weten dat niet alles hier alleen om yoghurt draait.

3. Brownies & Downies

De high tea is hier niet alleen lekker, het is ook nog eens goed verzorgd. Het is zonder twijfel zo dat je bij Brownies & Downies de allerbeste service van de hele stad krijgt. Dat maakt het dus ook alleen maar aantrekkelijker om juist hier lekker voor een high tea te gaan.

4. Plein 4

Wanneer je op zoek bent naar hapjes van topkwaliteit is Plein 4 al een goede keuze. Ben je echter iemand die ook echt heel veel thee drinkt? Dan zit je hier helemaal goed, want die wordt hier onbeperkt bijgeschonken. Dat maakt het dus alleen maar nog comfortabeler voor een echte liefhebber als jij.

5. Restaurant 1910

De high tea is hier van grote klasse. Maar vooral leuk is het dat ze hier ook andere interessante opties hebben. Zo kan je bijvoorbeeld ook voor andere dranken dan thee gaan, maar nog wel dezelfde leuke ervaring hebben. Dat maakt het dus geschikt voor veel verschillende doelgroepen.