6x Leuke aquaparken in Turkije, Egypte en Griekenland

Tijdens je vakantie mag een bezoek aan een leuk waterpark niet ontbreken. Je bent er heerlijk even uit en er is verkoeling in elke hoek waar je maar kijkt. Met het warme weer is dit zeker nodig. In elke waterpark zijn er leuke glijbanen te vinden voor elke leeftijdsklasse. Er is voor iedereen iets leuks te vinden. In deze blog vind je verschillende leuke verblijven met aquaparken in Turkije, Egypte en Griekenland.

Hotel Blue Ephesus & spa & Aquapark

Bij het blue Ephesus hotel in Kusadasi, Turkije, zit een ontzettend mooi en groot aquapark met maar liefst 31 glijbanen! Vanuit je hotelkamer loop je zo richting alle glijbanen waar je waterpret voor 10 zal beleven. Het aquapark is zeker het hoogtepunt van het resort met trechters, snelle glijbanen, multi-lane glijbanen en een boemerang, is nog lang niet alles genoemd wat hier te beleven valt. Er is voor jong en oud ontzettend veel waterpret te beleven. Dit hotel met aquapark is zeker een aanrader voor een vakantie met het hele gezin!

Paloma Finesse Side + PalomaAqua

In Side, Turkije, vind je het mooie hotel Paloma Finesse met het naast gelegen PalomaAqua. Het aquapark heeft 19 state of art glijbanen en een grandioos waterfestijn voor klein en groot. Als je naar het aquapark wilt, moet je wel één dag van tevoren reserveren bij de guest relations. Zo ben je zeker van toegang tot het park. Dit wordt een dag vol met waterpret! Welke glijbaan ga jij als eerst uittesten?

Hawaii Caesar Palace + Aqua Park

Eén van de leukste aquaparken in Egypte vind je bij het prachtige hotel Hawaii Caesar Palace. Dit hotel heeft een ontzettend groot aquapark met in totaal 13 zwembaden en 20 glijbanen. Er is zelfs een golfslagbad aanwezig. Hoe leuk is het dat je verblijf en het aquapark bij elkaar. Relaxen en waterpret kan hier prima gecombineerd worden!

Splashworld Jaz Aquaviva

Splashworld Jaz Aquaviva is met 50 waterglijbanen de grote winnaar en één van de grootste waterparken van Egypte. Dit waterpark ligt naast Hotel Jaz Aquaviva. Als gast van het hotel heb je gratis toegang tot het waterpark. Om alle 50 glijbanen te testen heb je aan 1 dag niet genoeg. Je hebt hier waterpret voor een hele week! Neem je vakantievrienden mee van de glijbanen en geniet van het lekkere weer en alle waterpret.

Aqualand Village Corfu

Zin in een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten, een golfslagbad en rustige attracties voor de kleintjes? Dan is hotel Aqualand Village in Corfu, Griekenland, de perfecte vakantiebestemming. Je hebt gratis en onbeperkt toegang tot het aquapark. Niet alleen de kinderen zullen het hier geweldig vinden, maar de ouders ook. Met de splashfactor 10 zal je het hier ontzettend leuk vinden. Na een dag in het aquapark kan je heerlijk even uitrusten in de ruime familiekamer. Of natuurlijk lekker op een ligbedje in de zon.

Hotel Sun Palace + Aqua Park

Op een steenworp afstand van het waterpark in Rhodos ligt Hotel Sun Palace. Verblijf je in dit hotel dan heb je toegang tot het aquapark met splashfactor 10! Ga van de snelste glijbanen en relax vervolgens in de Lazy River. Er is hier genoeg te beleven! Kinderen onder de 14 jaar mogen alleen met begeleiding naar binnen, maar ook de ouders zullen zich hier prima vermaken. Het kind zal weer helemaal in hun naar boven komen. Extra fijn aan dit aquapark is dat de dranken en de snacks ook bij de prijs zijn inbegrepen.