Welk land moet je gezien hebben?

Bent u een echte reiziger? Maar ben je nu even de inspiratie kwijt? Dan is dit het blog voor u in dit blog leest u meer over landen die je gezien moet hebben!

Japan een must see!

Japan is 1 van de meest bezochte landen ter wereld. Dit komt mede door de rijke cultuur en de overheerlijke Japanse keuken. Veel mensen bezoeken Japan ook door de cartoon figuren van vroeger denk aan Pokemon en Inazuma eleven. Japan heeft niet alleen een rijke cultuur. In dit land vind je toren hoge wolkenkrabbers en nog veel meer. Zeker het bezoeken waard dus.

Het prachtige licht in Noorwegen

Als je van reizen houdt, is Noorwegen een must-see. Het magische noorderlicht is 1 van de meest zeldzame natuur taferelen. Als je van bootreizen houdt, is de cruise door de fjorden ook zeker een aanrader.

Peru het oude pareltje

Peru is een schatkist van archeologische wonderen, met Machu Picchu als hoogtepunt. Deze oude Inca-stad, gelegen in de Andes, is een getuigenis van het ingenieuze bouwvakmanschap van de Inca’s. Peru biedt ook prachtige landschappen, van het Amazone-regenwoud tot de mysterieuze Nazcalijnen.

Kroatië het mooiste vakantieland

een van de mooiste vakantie bestemmingen is Kroatië. Met de mooie zee en het warme klimaat ben je hier helemaal op je plek. De zee is kraakhelder en je kunt er zelf op de bodem kijken. Voor de snorkelaars is dit de ultieme ervaring. Ook biedt Kroatië een mooi stukje cultuur en kleine stadjes waar je s, avond leuk een hapje kunt gaan eten.

Het altijd koude IJsland

IJsland ook wel het natuurland genoemd. Als je van wandelvakanties of natuur houdt, is dit het land voor jou. In dit land vind je verschillende vulkanen en geisers. IJsland heeft ook een rijke geschiedenis met de Vikingen als voorbeeld. Ook wordt hier veel aandacht aan besteed in het toeristische gedeelte van het land. Het is zeker een aanrader om eens een museum te bezoeken over Vikingen.

Nieuw-Zeeland

met zijn adembenemende landschappen, van besneeuwde bergtoppen tot uitgestrekte groene valleien, is Nieuw-Zeeland een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Verken de fjorden van het Zuidereiland, wandel door de indrukwekkende bossen van het Tongariro National Park op het Noordereiland en geniet van de warme gastvrijheid van de Kiwi-bevolking.

Italië

Italië staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige kunst, heerlijke keuken en adembenemende landschappen. Verken de historische steden zoals Rome, Florence en Venetië, bewonder de oude ruïnes zoals het Colosseum en Pompeii, geniet van de heerlijke pasta’s en pizza’s en ontspan aan de prachtige kustlijnen van de Amalfikust of Cinque Terre. Italië biedt een onvergetelijke mix van cultuur, gastronomie en natuurlijke schoonheid.