Knaus caravans voor een comfortabele vakantie!

U weet wel beter. Natuurlijk hoort u ook wel eens opmerkingen over vakantiegangers met caravans. Ze veroorzaken files met hun zogenaamde sleurhutten, ze houden de doorstroming van het verkeer tegen en nemen hun hele hebben en houden mee in de vrije natuur, om vervolgens met zijn allen op een kluitje te zitten. Laat de criticasters maar kletsen. U weet inderdaad beter.

Kamperen is heerlijk. Het is inspannen en ontspannen tegelijk. In de vrije natuur wonen en toch onder de mensen zijn. Gewoon het beste van twee werelden. En dat de relatieve luxe van een goede caravan daarbij hoort, dat is juist een groot voordeel, zeker als je kinderen hebt.

Overweegt u om een caravan aan te schaffen of uw caravan waarin u zoveel aangename vakanties heeft doorgebracht, te vervangen voor een nieuwe? Kijkt u dan eens naar de kwalitatief uitstekende Knaus caravans.

Caravans van Knaus, kwaliteit en luxe

De Duitse firma Knaus heeft sinds ze in 1950 begonnen, een grote ervaring met de productie van caravans en campers opgebouwd. Knaus legt zijn focus op gebruiksgemak, comfort en een uitstekende techniek. Het gebruiksgemak vertaalt zich onder meer in het slimme gebruik van de ruimte binnen hun caravans.

Meer nog dan andere fabrikanten weet Knaus optimaal gebruik te maken van alle kleine hoekjes, wat u concreet een grotere ruimte geeft om uw spullen veilig op te bergen. Caravans van Knaus staan goed bekend om hun degelijkheid. Ze zijn gebouwd van kwalitatief zeer goede materialen en gaan met een beetje liefdevol onderhoud vele jaren mee.

Ook aan de inrichting besteedt Knaus de nodige aandacht. Zit- en ligcomfort is gewaarborgd door het gebruik van stevige zittingen en polstering en een praktische indeling van het keukenblok maakt het koken in de vrije natuur beslist comfortabel.

De vormgeving van caravans van Knaus is modern te noemen. Moderne elementen vindt u ook terug in het gebruik van led-verlichting en in hun bijzonder veilige AKS-stabilisatorkoppeling waardoor uw caravan een stuk stabieler op de weg ligt en sneller reageert op uw stuurcorrecties.

Zeker als u in het voorjaar of najaar op kampeervakantie gaat, kan het weer aardig tegenzitten. Heeft u het wel eens gezien, hoe een conventionele caravan eruit ziet na een fikse hagelbui? Met caravans van Knaus heeft u er aanmerkelijk minder last van. Ze zijn namelijk voorzien van een GFK-dak. De verstevigde glasvezels in een GFK-dak bieden meer dan voldoende bescherming tegen hagelschade en hebben ook nog een geluidswerende werking.

En mocht uw dak toch beschadigd raken, dan is reparatie makkelijker en sneller te realiseren, tegen veel lagere tarieven. En dat vertaalt zich ook terug in uw verzekeringspremie.

Caravans van Knaus bij Linberg

Outdoorspecialist Linberg is leverancier van caravans van Knaus, en dan met name van de series Südwind, Sport & Fun en Sport. Uiteraard mag u van Linberg verwachten dat zij ook accessoires en uitbreidingen voor u op voorraad houden.

Waarschijnlijk wilt u bij uw nieuwe caravan ook een handige voortent of een comfortabele zithoek voor buiten. Misschien is dit jaar een investering in een nieuwe caravan nog niet goed te plannen. Via Linberg kunt u ook caravans van Knaus huren of kiezen voor een occasion. Uiteraard zal Linberg ervoor zorgen dat uw occasion aan alle veiligheidsnormen voldoet en geheel schoon en gebruiksklaar is. Neemt u eens contact met ze op of bezoekt u hun showroom. U zult merken dat Linberg een leverancier is die nog echt tijd voor u neemt.