Bezinningsreizen met Spirituele Vakantie Reizen

Bezinningsreizen

Voor veel mensen werkt het niet meer, een gewone vakantie. Mensen komen niet voldoende tot rust. De behoefte aan bezinning is een natuurlijk gevolg van onze prestatiegerichte westerse samenleving. Mensen willen steeds meer en hebben last van tijdsdruk. Ze kunnen zichzelf vaak niet remmen en dat levert veel stress en onrust op.

Onze Mindfulness reizen kan gevoelens van onrust en stress sterk verminderen. Tijdens zo’n bezinningsreis naar Ghana of de Woestijn kom je helemaal tot rust en leer je ook nog eens hoe je dat moet toepassen als je thuis bent. Dat is een grote meerwaarde. Door bewust bezig te zijn met je gedachten en je lijf kun je de signalen die het afgeeft beter voelen en krijg je inzicht in je patronen. Tijdens de spirituele reis ga je daarmee actief aan de slag.

In balans komen met Spirituele Vakantie Reizen

We leven in een overprikkelde wereld met veel technologie. Je bent continu online en wil iedereen tevreden houden; je baas, je partner, je kinderen. Dat levert vaak zorgen en ook dat je niet meer weet wie je bent. Een combinatie van coaching en yoga reis hielp Marja. Zij reflecteert “ Ik heb veel geleerd en als een gelukkiger mens vertrokken naar huis. Ik heb antwoorden gekregen, meer rust, ik ben milder voor mezelf, en voel evenwicht.”

Spirituele Vakantie Reizen is internationaal

“De reis naar Kenia was geweldig veelzijdig. Rust en groei in mijn persoonlijke ontwikkeling en de aansluitende 4-daagse safari tour. Wat ik als “kers op de taart” zag van deze reis. Ik voelde me thuis door de serene rust, de unieke locatie, en een geweldig trainingsprogramma, de vriendelijke, gastvrije mensen die voor ons klaar stonden.”

Mensen vinden het fijn om afstand te nemen van hun thuissituatie. Bezinning kan heel goed gaan met avontuur. En dat maakt onze spirituele reizen ook zo bijzonder. Een mix van zon, nieuwe dingen ontdekken in jezelf en iets leren over een andere cultuur geeft voldoening, dat zien we nu al 8 jaar.

Een andere beleving met Spirituele Vakantie Reizen

Mensen willen graag alleen op reis en het liefst in een mooie combinatie van: een nieuwe cultuur ontdekken, in contact zijn met de bewoners van het land, iets nieuws leren, en jezelf ontdekken in dit avontuur. Maar ook combinaties van Wellness en Safari spreken mensen aan. Of je neemt alleen je rugzak mee en je gaat “back to basic”.

Met Spirituele Vakantie Reizen is dit allemaal mogelijk. Wij bieden unieke kleinschalige groepsreizen en individuele/gezinsreizen met net dat beetje meer. Onze deelnemers komen terug met fantastische ervaringen en beleven Spirituele Vakantie Reizen als betrouwbaar met veel kwaliteit in de reis. Wil je ook eens op avontuur en bezinning neem dan gerust contact met ons op!