Handig voor in de zomer: waterflessen met je eigen bedrukking

Ben je op zoek naar goedkope zomer geschenken die ook nog eens erg handig zijn?

Bedrukte of onbedrukte flessen zijn dan een goede optie. Kies dan voor flessen van goede kwaliteit zoals de aluminium water drinkfles of de roestvrij stalen/plastic flessen.  Deze flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
Je kan op de site je eigen drinkfles maken, kiezen reclamemateriaal, vervolgens je logo uploaden en wij maken een gratis grafisch voorstel van je logo op de fles.

Waarom waterflessen bestellen?

Het belang van drinkwater door de jaren heen is niet veranderd, maar het belang van promotionele waterflessen is wel veranderd! Het gezond zijn en fitnessen is de nieuwe trend en hoewel je hierbij zeker gebruik moet maken van een waterfles zochten we zeer zeker naar een goede waterfles met iets unieks, want een normale waterfles kan je overal wel kopen. Mensen gebruiken dagelijks waterflessen. Het zijn de ideale producten om jezelf te presenteren en de stijlen en afdrukmogelijkheden zijn eindeloos bij Zintuig. De waterfles kan altijd en overal worden gebruikt. Of het nu op het werk, in de bus of gewoon thuis, overal zie je de waterflessen. Dus ook als zomergeschenk erg aan te raden.
Gaan je medewerkers op vakantie naar de zon dan is een drinkfles handig om mee te nemen.
Op deze manier wordt er ook nog eens extra reclame gemaakt voor je bedrijf.

Je kan de fles helemaal laten bedrukken naar hoe je het wilt, zodat het zichtbaar is voor iedereen! Hoe groter en unieker hoe waarschijnlijker het is om op te vallen. Het

Zintuig assortiment biedt je zeker genoeg vrijheid. Wij willen dat de klant ruim kan kiezen en het zo perfect mogelijk kunnen maken na het kiezen van de juiste waterfles. 

De drinkfles met karabijnhaak (voorbeeld van een waterfles)

Een optie uit het assortiment van Zintuig zou de drinkfles met karabijnhaak kunnen zijn. 

Het product is al te bestellen vanaf 50 stuks en heeft een vanafprijs van prijs € 1,84. Het product kan op 3 verschillende manieren worden bedrukt. De 1ste manier is door middel van tamponprint, ook is de gravering als druktechniek beschikbaar en als laatst de zeefdruk-A methode. De inhoud van de drinkfles is 400 ml en is verder gemaakt van aluminium.

Waterflessen
Waterfles

Ook kunt u kiezen uit andere goedkope aluminium drinkflessen of roestvrijstalen flessen die je dan weer kan laten bedrukken met je speciale doel en dan met je eigen afdruk erop. Ons ervaren en gekwalificeerd team zal je op alle mogelijke manieren proberen te ondersteunen. Verder wij wensen je veel plezier bij de zoektocht naar de juiste drinkfles.