Met kinderen op vakantie » Bekijk Sunparks

kinderen vakantie

Sunparks heeft ideale activiteiten voor je familie als je lekker van ’t vakantie wilt genieten of als je voor ’t weekend iets leuks wilt doen met de familie. Er zijn 4 parken die je zou kunnen bezoeken: Sunparks Park De Haan, Ardennen, Kempense Meren en Oostduinkerke aan zee. Er zijn genoeg bungalows te huur voor 2 tot zelfs 8 personen. Elk park heeft natuurlijk z’n eigen ligging en aanbiedingen, maar ze hebben wel een aantal kenmerken gemeen.

Elk park heeft z’n eigen activiteiten, maar de kinderen zullen zeker geen genoeg krijgen van de Subtropische zwemparadijs Aquafun dat in allemaal te vinden is. De zwemparadijzen komen met waterglijbaan, jetstreams en golfslagbad. Ook zijn er nog bubbelbaden en buitenbaden. Voor de kleintjes is er een peuterbad. Afhangend van welk park je bezoekt, kunnen de kinderen ook genieten van Kids World (waarvan toegang gratis is).

Voor de ouders is er ook heel wat te doen. Bezoek ’t sportcentrum waar je tennis, badminton, squash, enz kunt spelen. Bezoek ook ’t wellnesscomplex om gebruik te maken van de sauna of een lekker Turks stoombad. Geniet ook van de natuur en maak leuke fietstochtjes met ’t hele gezin. Je kunt ook mountainbikes, skelters, buggy’s en go-carts huren. Er zijn verschillende restaurants waar je kan genieten van een lekkere burger, een pizza of een uitgebreid buffet.

Sunparks heeft genoeg activiteiten dat een ieder in je gezin tevreden zal stellen. Als ’t nou om kinderen gaat die pret willen hebben of oudere mensen die het lekker rustig aan willen doen.

Naast Sunparks zijn er nog vele andere mogelijkheden in Nederland. Nederland is rijk van vakantie en bungalowparken. In elke provincie en regio vindt je wel een bungalowpark bijna. Of je nu aan de kust wilt zetten, meer wilt genieten van de groene omgeving in Drenthe of dat je een specifiek een plek zoek naast een meer. Het kan allemaal.