Luxe dagexcursies in Andalusië – Spanje!

andalusie

In 2008 ontdekten de Nederlandse Anne en Alexander het beeldschone Andalusië in het zonnige zuiden van Spanje en werden op slag verliefd op de schitterende omgeving. Hier zouden ze in de nabije toekomst willen wonen, besloten ze en inmiddels is deze droom werkelijkheid geworden. Vanuit hun woonplaats Málaga organiseren zij luxe dagexcursies in Andalusië.

Diverse tours op maat via Sunshine Tours

Sunshine Tours biedt excursies aan naar onder andere de beroemde Caminito del Rey, Granada met het Alhambra, Ronda en een dagtour door het prachtige achterland van Málaga met de bekende witte dorpen van Andalusië. Ook kunnen er tours op maat gerealiseerd worden.

De tours zijn divers van opzet en de focus ligt op natuur, cultuur en gastronomie.

Gasten worden opgehaald bij hun hotel en worden vervoerd per luxe Land Rover Discovery met airconditioning die plaats biedt aan maximaal zes gasten. Aan drankjes in de auto is gedacht en bij de meeste excursies is een tapas-lunch in een typisch Spaans restaurantje inbegrepen.
Ook voor grotere groepen tot 50 personen bestaat de mogelijkheid om excursies met Sunshine Tours te maken.

Anne en Alexander zijn tevens de auteurs van de succesvolle Reisgids voor de stad Málaga en kennen de stad en haar omgeving op hun duimpje.
Een dag op pad met Sunshine tours garandeert een onvergetelijke ervaring.