Vakantie vieren in de Weerribben-Wieden te Overijssel

Vakantie vieren in het prachtige gebied van Nationaal Park Weerribben-Wieden in Overijssel.

De omgeving Weerribben-Wieden bestaat uit bos-, riet- en waterlandschappen met open wateren waar u de stilte kunt horen en kunt genieten van de prachtige fiets-, wandel- of vaarroutes die de omgeving rijk is. In dit gebied zijn drie unieke vakantieparken gelegen. Villapark en groepsaccommodaties de Weerribben, Vakantiepark Giethoorn en Waterpark Belterwiede.

Informatie over villapark de Weerribben

Villapark de weerribbenVillapark de Weerribben beschikt over 80 vrijstaande rietgedekte  4-, 6-, en 8-persoon bungalows met royale tuin. Ook zijn er wellness bungalows: dit zijn woningen met een sauna en een zonnebank! Verder beschikt het park over een restaurant, overdekt zwembad, tennisbaan, twee visvijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. In de luxe groepsaccommodaties kunt u terecht met groepen van 8, 12, 16 en 24 personen.  Gecombineerd kunnen groepen tot wel 56 gasten in de groeps-accommodaties verblijven.

Informatie over het vakantiepark in Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het centrum van het
beroemde waterdorpje Giethoorn. De chalets van Vakantiepark Giethoorn liggen aan het water van het meer de Bovenwijde. De omgeving van Giethoorn kunt u het beste ontdekken met een elektrische sloep. Van april tot en met oktober is deze bij uw verblijf inbegrepen! Hiermee kunt u vanaf uw chalet door de dorpsgrachten varen en aanmeren bij een van de gezellige terrasjes die het dorp rijk is.

Informatie over het Waterpark Belterwiede

Waterpark BelterwijdeBent u op zoek naar iets meer privacy en luxe? Kies dan voor een van de bungalows op Waterpark Belterwiede. Dit park ligt bij het dorpje Wanneperveen, 5 kilometer gelegen vanaf Giethoorn. De villa’s liggen aan het water van het meer de Belterwijde en hebben een eigen aanlegsteiger. Met die mogelijkheden kunt u uw eigen boot meenemen en ook genieten van een heerlijke visvakantie.
Kortom: bij een vakantie op en rondom een van de parken van Vakantieparken Weerribben Wieden is er voor ieder wat wils!

Voor meer informatie neem gerust contact op via 0561 – 451414