De populairste uitjes in Amsterdam

Ben je op zoek naar een toffe activiteit voor een dag of weekend weg? In onze hoofdstad is er genoeg te beleven. Amsterdam heeft een bruisend centrum waar gezellige grachten doorheen stromen. Een stad waar je diverse activiteiten kunt organiseren. Ervaar de leukste uitjes voor jong en oud. Teamuitstapje biedt verschillende activiteiten voor een onvergetelijke familiedag, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenweekend. Wij zetten een aantal populaire activiteiten in Amsterdam voor jou op een rijtje.

De Borrelboot

Wil jij Amsterdam verkennen vanuit het water? Geniet van de prachtige grachten van Amsterdam in de privé Borrelboot. Je kunt relaxen, ontspannen en genieten met mooi uitzicht in de frisse buitenlucht. Stap aan boord in een comfortabele sloep of salonboot. De schipper zorgt dat je de mooiste plekken van Amsterdam ziet. Ondertussen kun je samen borrelen met vrienden, familie of collega’s. De borrelboot kan ook overdekt worden, dus bij slecht weer gaat de borrelboot gewoon door. Je kunt de borrelboot ook combineren met een spel, workshop, lunch of diner.

Bounz Amsterdam

Ga je liever voor een actief uitje? Bij Bounz Amsterdam kun je je volledig uitleven. De Bounz Arena beschikt over 32 aaneengeschakelde trampolines en een tumblingbaan. Een tof uitje voor alle leeftijden. Het is ook mogelijk om met jouw groep allerlei springtechnieken te leren. Onder begeleiding van een BounzMaster kun je de volgende activiteiten uitoefenen:

  • Dodgeball Clinic
  • Dodgeball Tournament
  • Bounz Trickz Clinic
  • BodyBounz workout
  • Bounz Bootcamp workout
  • Vrijspringen

Het is mogelijk om te springen binnen en buiten de reguliere openingstijden. In overleg kun je een tijdstip naar wens kiezen. Daarnaast kun je volledig ontzorgd worden door volledige catering. Bespreek samen de mogelijkheden.

Cityrace Amsterdam

Ben je op zoek naar een spannende citygame? Rijd met een TukTuk dwars door Amsterdam. De TukTuks zijn geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk. Met een smartphone en plattegrond ga je in teams van max. 5 personen in de TukTuk. Slimme navigatie is essentieel bij de TukTuk Cityrace. De chauffeur luistert namelijk volledig naar de navigators. Het is de taak van de navigators om te zorgen dat je niet uit koers raakt. Ondertussen wordt het inzicht van jouw team getest door vragen en unieke opdrachten. Ontdek de leukste plekken van Amsterdam, beantwoord vragen en volbreng samen de opdrachten in de TukTuk en te voet. Durf jij het aan?

Teamuitstapje wenst jou veel succes bij het organiseren van hét uitje van het jaar!