Top 5 bestemmingen voor een campervakantie

Overweeg je het maken van een campervakantie en moet je de vakantiebestemming nog uitzoeken? Dan kan je kiezen uit simpele kleine campers, maar er zijn ook grote en luxe campers te huur waar je naar de leukste bestemmingen toe kunt gaan voor een geweldige vakantie. Ga direct verder met het lezen van de onderstaande tekst als je meer te weten wit komen over de top 5 bestemmingen voor een campervakantie.

1. Duitsland en Frankrijk

Eén van de meest populaire bestemming als het gaat om een campervakantie zijn Duitsland en Frankrijk. Zowel in Duitsland als in Frankrijk vind je prachtige historische monumenten, fantastische natuurlandschappen en adembenemende uitzichten. Daar komt nog bij dat je kunt genieten van een bruisend stads- en nachtleven in Duitsland en Frankrijk en dat er voldoende geschikte standplaatsen zijn voor je camper als je kiest voor camperverhuur.

2. Spanje

Ben je op zoek naar een zonnige vakantie en wil je niet ver reizen met je camper, dan is Spanje de ideale vakantiebestemming. Het maakt niet uit of je gaat in de winter of de zomer, Spanje is ideaal als je een camper hebt aangezien er voldoende camperroutes en camperparkeerplaatsen beschikbaar zijn.

3. Kroatië

Steeds meer mensen kiezen voor een campervakantie naar Kroatië, vooral vanwege de prachtige natuurparken, het culinair eten, de mooie kuststrook, de gezellige bevolking, de cultuur en de historie. Vergeet echter niet dat je jezelf op de juiste wijze moet voorbereiden als je gaat reizen met je camper naar Kroatië, zodat je van tevoren weet waar je kunt parkeren.

4. Montenegro

Reizen met de camper door Montenegro is de ideale vakantie als je rust zoekt in combinatie met avontuur, cultuur, historie, lekker eten en gastvrije bewoners. Ook voor een camperreis naar Montenegro is een goede voorbereiding essentieel voor het vinden van geschikte camperparkeerplaatsen.

5. Slovenië en Noorwegen

Slovenië en Noorwegen zijn twee van de welbekende vakantiebestemmingen voor camper reizigers die op zoek zijn naar ontspanning, gezelligheid, prachtige landschappen en uitzichten, een heerlijke temperatuur en verwelkomende mensen. Kies je voor het huren van een camper en wil je avontuur beleven, reis dan naar Slovenië of Noorwegen. Bij Oortgiese Campers heb je de keuze uit verschillende campers voor een onvergetelijke camperreis. Van luxe campers tot campers waarin honden zijn toegestaan.