Catalaanse boerderij (Masia) in Macanet de la selva (Spanje)

Informatie over de Catalaanse boerderij (Masia)masia BBQ

Dit volledig gerenoveerde Catalaanse Boerderij (Masia)  is gelegen in Macanet de la selva.
Deze is omgebouwd tot een rustig Bed & Breakfast, wij hebben 6 kamers, 3 x tweepersoons en 3 x 4-persoons. Verder hebben wij ook 5 appartementen, 4 blokhutten en een minicamping met 5 plaatsen voor caravan of tent. Rondom de Masia zijn alle faciliteiten aanwezig.  Al onze kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Onze kamers zijn ruim en comfortabel. De appartementen zijn comfortabel ingericht, hebben allemaal een eigen terras, de blokhutten en camping idem en hebben een ruim sanitair gebouw te beschikking, ook is er een wasmachine voor de gasten. De tuin van de Masia is groot, en er zijn overal zithoekjes waar u zich kunt terugtrekken.

Activiteiten in en rondom Bed & Breakfast Masia

Catalaanse boerderij Masia zwembad Masia pleintjeBent u liever actief? Dan speelt u een potje tafeltennis. Trampoline en schommeltjes voor de kleintjes, voor de jeugd is momenteel in aanleg een veld voor tennis, voetbal, basketbal. Ook kunt u
maximaal ontspannen bij het privézwembad.’s Avonds is het er goed vertoeven bij de barbecue of vuurkorf op het pleintje.
Er zijn ook vele mogelijkheden om te gaan wandelen, fietsen, mountainbiken. Wij hebben diverse mooie route’s voor u klaarliggen. Een vakantieverblijf aan de Costa Brava leent zich uitstekend voor het maken van allerlei excursies.

Meer informatie over het dorp Macanet de la Selva

Het dorp Macanet de la selva ligt ongeveer op 2 kilometer afstand. Barcelona en de kloosters van Montserrat zijn goed bereikbaar zijn zeker een  bezoek waard. Voor de liefhebbers van Dali is het Catalaanse boerderij Masia zwembadmuseum in Figueras aan te bevelen. Binnen enkele kilometers bezoekt u diverse gezellige plaatsen. De stad Girona met haar historisch centrum ligt op 20 km . Een dagje Barcelona is zeer zeker aan te bevelen, gemakkelijk met de trein ongeveer een uurtje, treinstations liggen op 10 minuutjes van de masia (Sils of Massanus ). Maar ook de markten van Tordera en Sant feliu de Guixols zijn zeker een bezoek waard. En voor de liefhebbers van zon, zee en strand: de afstand tot de stranden aan de Costa Brava is nog geen 15 kilometer!
  • Afstand tot stadscentrum 2 km
  • Afstand tot de zee 12 km
  • Afstand tot inkoopgelegenheid 2 km
  • Afstand tot een restaurant 2 km
  • Afstand toot openbaar vervoer 2 km
  • Afstand naar toeristisch informatiepunt 12 km